Hotel

HOTEL CENTRAL*** smješten je u samome središtu grada Zagreba, nasuprot glavnomu željezničkom kolodvoru i u blizini autobusnoga kolodvora te terminala za Zračnu luku Zagreb. Nedaleko od hotela, na samo 10 minuta hoda, šećući jednim od najljepših zagrebačkih parkova, parkom Zrinjevac, naći ćete se na glavnome gradskom trgu i u povijesnoj jezgri grada. Nadohvat su popularni kafići, poznati muzeji, galerije, trgovine, tržnica Dolac i znamenitosti srednjovjekovnog grada.

Hotel Central

Nedaleko od hotela, na samo 10 minuta hoda, šećući jednim od najljepših zagrebačkih parkova, parkom Zrinjevac, naći ćete se na glavnome gradskom trgu i u povijesnoj jezgri grada. Nadohvat su popularni kafići, poznati muzeji, galerije, trgovine, tržnica Dolac i znamenitosti srednjovjekovnoga grada.

Povijest hotela

Građevina (gradnja gosp. E. Eiswera na mjestu današnjeg hotela «Central» – «na uglu Petrinjske ulice naspram kolodvoru») sagrađena je 1893. godine.

Aperitiv bar

Započnite dan kavom u ugodnoj atmosferi našega aperitiv-bara.
Bar je otvoren od 08:00 do 21:00 sati.

Blagovaonica

Gostima hotela uz usluge noćenja nudimo i doručak po izboru s bogatoga buffet-stola, koji se poslužuje od 06:00 do 10:00 sati.

Internet kutak

Ostanite u vezi sa svijetom uz besplatan internet Wi-Fi dostupan u cijelome hotelu te besplatnu uporabu hotelskoga računala i pisača.

Automat-klub

Okušajte sreću u automat-klubu, koji se nalazi u sastavu hotela. Klub je otvoren svaki dan od 0 do 24 sata.

Parkiranje

2 opcije parkinga:

  1. opcija: Ispred i oko hotela nalaze se gradska parkirališta, cijena parkiranja na gradskim parkiralištima za 24h je 13,30 EUR .Tjedna karta je 23,90 EUR . Parkiranje prema raspoloživosti. Subota od 15:00 sati do ponedjeljka u 7:00 sati parkiranje na gradskim parkiralištima je besplatno.
  2. opcija: parking u garaži Importanne centra, Ulica Grgura Ninskog 2 ca. 100m od hotela. Cijena za hotelske goste iznosi 25,00 EUR  po danu. Parkiranje se plaća na recepciji hotela uz predočenje parkirne karte i vrijedi do odjave iz hotela. Parkirno mjesto nije potrebno rezervirati.

Sadržaji i usluge hotela

Za vrijeme boravka u hotelu gostima su na raspolaganju sljedeći sadržaji i usluge: