O hotelu

HOTEL CENTRAL*** smješten je u samome središtu grada Zagreba, nasuprot glavnomu željezničkom kolodvoru i u blizini autobusnoga kolodvora te terminala za Zračnu luku Zagreb. Nedaleko od hotela, na samo 10 minuta hoda, šećući jednim od najljepših zagrebačkih parkova, parkom Zrinjevac, naći ćete se na glavnome gradskom trgu i u povijesnoj jezgri grada.

Hotel Central

Nedaleko od hotela, na samo 10 minuta hoda, šećući jednim od najljepših zagrebačkih parkova, parkom Zrinjevac, naći ćete se na glavnome gradskom trgu i u povijesnoj jezgri grada. Nadohvat su popularni kafići, poznati muzeji, galerije, trgovine, tržnica Dolac i znamenitosti srednjovjekovnoga grada.

Hotel je prilagođen smještaju poslovnih ljudi kao i za boravak turista na proputovanju kroz grad Zagreb.
Gostima je na raspolaganju 61 komforno uređena soba s kupaonicom od kojih 10 jednokrevetnih soba, 39 dvokrevetnih soba i 12 trokrevetnih soba.
U ugodnoj atmosferi blagovaonice poslužuje se buffet-doručak od 6.00 do 10.00 sati kako bismo se u potpunosti prilagodili Vašim obvezama i planovima.

Na atraktivnoj lokaciji, na raspolaganju Vam je dvorana za sastanke za 60 sudionika, opremljena s LCD projektorom, flip chartom i razglasom.

Za svoje goste osigurali smo parking u podzemnoj garaži Importanne centra, 100 m od hotela. Cijena za hotelske goste iznos 20 € po danu. Parkiranje se plaća na recepciji hotela uz predočenje parkirne karte i vrijedi do odjave iz hotela. Parkirno mjesto nije potrebno rezervirati.
Oko hotela dostupna su i gradska parkirališta, prema cjeniku Zagreb parkinga (1. zona).

Za Vaš ugodan boravak ili organizaciju događanja, pobrinut će se naše gostoljubivo hotelsko osoblje.

Sadržaji i usluge hotela

Za vrijeme boravka u hotelu gostima su na raspolaganju sljedeći sadržaji i usluge: